En lill och en stor Dagens







Sonen flyr kameran just nu. Min lilla tonåring, en aning moody=)

Godnatt och hoppas på en bra start på nästa vecka!


Underbara Söndag

Jag mår mkt bättre idag, äntligen.

Igår bjöds det på ungsstekta laxkotletter. De bara smälte i munnen. Så gott och så lätt.



Dagen började lugnt för oss. Drog oss länge och käka en lång frukost. Söndagar är verkligen så sköna. Man kan med ganska gott samvete slappa, för det är ju det Söndagar är till för=)
Killarna åkte sen iväg och badade och jag släpade iväg mig och lillskrutt till centrumet. Kan ha hittat lite...

En klänning från Gina som påminner om de jag och min syrra blev i tvingade som små på tidiga 90-talet. Den är inte i tricot så som många Gina plagg, utan i mer blus-tyg. Och en lite större kuvertväska. Tror bestämt jag måste ut och dansa snart;)

Leta ihjäl mig för att hitta kläder till sonen. Tycker verkligen inte de flesta kedjorna är så bra på killkläder. HM i stan vet jag har bättre utbud men de i förorterna kan väl satsa lite mer på barn då!? Hade sett ett par röda byxor på en annan blogg för killar och var på jakt efter dessa. Hitta dom och det var fel färg, alldeles för orangeröda, typiskt. Men t-shirten var fin tycker jag, den är tunn blå randlig vilket inte framkommer riktigt. Skjortan älskade jag. Den är också som vanligt coolare i verkligheten. Den har ett svagt urtvättat tryck på ryggen, me like=)


Marc by Marc Jacobs

Marc by Marc Jacobs Lil Riz Dr Q leather bag
Välkommen att flytta in närsom helst, närsom helst. 

Har märkt att vissa bloggerskor lägger ut saker som de skulle "döda för" för att sedan någon dag efter kommer deras Älsklingar hemvandrade med en överraskning till dom... Tänkte se om det funka...

(Han förstår sig inte på det där med gåvor vid ospeciella tillfällen, om man vill ha någonting riktigt mkt får man väl spara ihop till det själv, kan väl hålla med honom liiite.) Men hey, can`t blame a girl for trying=)

En tråkig Dagens

Hoppas, hoppas jag orkar komma i nåt annat innan dagen är slut. Är så tråkigt att se ut såhär dagarna i ända. Tror faktiskt att man kan må lite bättre bara av att duscha, sminka sig lite lätt och sätta på sig "vanliga" kläder. Behöver kanske inte vara de tightaste brallorna i garderoben. Men det funkar oftas på mig (på sluttampen av sjukdoms tiden.)

Jag har inga flachiga mjukisar från Odd Molly eller Juicy Couture så det är inte mkt att visa upp. Jag kör på trasiga mjukisbyxor med målafärg på från BikBok och mannens Hoodie från WE.

Influensan??

Vet inte vad jag har lidit av för något. Har som sagt haft hög feber och ont i halsen och var bara första dagen dålig i magen. Jag har varit så enormt svag, längesedan jag var så kraftlös. Jobbigt nog har jag haft kidsen hemma Onsdag, Torsadag och bara den lilla på Fredag. Har varit världens sämsta mamma och mannen har fått komma hem och laga lunch åt dom. De har varit så snälla när jag har legat under mina 30 täcken och huttrat.  Det blir mkt tv tittande för barnen sådana dagar vilket jag får dåligt samvete för men jag var ganska glad ändå att den fanns, just då. Stumpan har mest vandrat runt mellan tvn, mig och sitt rum. Hon har dragit fram precis allt och rivit sönder och gjort confeti (ingen aning om hur det stavas) av alla mina tidingar.

Tog bilden på dom igår men orkade inte ladda upp den.

Dom verkar överlevt en icke-närvarande mamma. Hon är en sådan linslus. Så fort kameran kommer fram smilar hon upp sig.

Ha en bra dag!

Godmorgon Lördag!

Äntligen sitter jag här. Inte helt tipptopp, men jag sitter upp iaf=) Tänkte bara säga Godmorgon från oss tjejer i rosa morgonrock.
 
Vi var tydligen väldigt upptagna med barnpogrammet.

De är inte alla som lägger upp en nyvaken/fortfarande ganska hängig, bild på sig själv...frågan är varför jag gör det?! Usch, ångrar mig redan. Men orkar inte ta ny bild...

Torsdag

Nu har jag äntligen lyckats dra mig upp till datan. Jag vart sjuk natten till igår. Det var kanske därför jag var så off i tisdags och frusen. Jag har haft hög feber, halsont och är redigt dålig i magen...så konstig mix. Har absolut ingen kraft alls och har mest bara sovit. Blir en sån ond cirkel då jag inte äter och självklart inte blir piggare då. Känner direkt nu att det är tillbaka till sängen som gäller.

Ha en fortsatt trevlig dag, så hoppas vi att jag blir en bättre bloggerska inom snar framtid.

Kram

Pjuu

Vilken dag. Mitt kära huvud spökade hela dagen så jag kände mig helt off och var inte kontaktbar för kunderna. Blev så ledsen när jag fick höra att sonen hade haft ont i huvudet idag och spytt. Han har ärft mitt migränhuvud:(  Det önskar jag inte till min värsta fiende, det är så otroligt frustrerande och handikappande att få det.

Oj, vad jag gillar dig min pöjk!

Nu ska jag krypa ner i sängen och hoppas på en ny kanon dag imorgon!

Godnatt alla fina!

Tisdag

Idag har jag en lååång dag. Öppnar och jobbar till sent, sent, sent. Vi har inventering idag. Ska ta med kameran och fota lite vad jag gör på dagarna tänkte jag.

Ett stycke barn ville vara med..-

Dagen som varit

Hittade stumpan i soffan, sovandes sittande. Plutt. La ner henne försiktigt och lät henne sova vidare. Att vara uppe och klia sig hela nätterna tär tydligen inte bara på mamma.

Min lilla prickiga sleeping beauty:)

Vi har som sagt tagit det lugnt. Har städat och rensat lite (never ending story.)

Tänkte visa lite saker från tösens rum som är billigt men ändå har hög mysfaktor.

En ljusslinga runt fönster eller spegel ger fint sken i hennes rum.

Wallise som man kan sätta upp både på fönster och väggar. Lätta att ta bort när man tröttnar.

Godnattis

Dagens


Heeelt avslappnad pose:)

Måndagens måndag







De här byxorna hade jag gärna trycka in mig i:)

Jag och skrutt är hemma idag och myser. Tror det är på bättringsvägen för henne, skönt. Så svårt att veta bara att exakt alla koppor har torkat.

Ha en bra dag!

Godnatt

Har vikt tvätt i mängder. Det förundrar mig. Hur tvätten korgen alltid kan vara full och hur ofta jag än plockar eller dammsuger är det alltid stökigt... Äran att ha barn antar jag.


Hoppas er helg varit underbar. Min har varit lugn, mysig men alldeles för kort:)

Godnatt och sovgott!

Skotta snö

Vad mycket snö det är. Inget gick som det skulle i kommunaltrafiken. När jag väl kom hem från jobbet väntade hemmagjorda hamburgare med frisco bröd...mmm... Min stackars man är ensamstående många helger då jag jobbar, han gör verkligen ett kanon jobb! Kanske är bra att vi inte ses så mycket, sliter vi inte på varandra:)

Mannen kom nyss in från att skottat uppfarten och gången för 711 gången den här vintern känns det som. (Roligare att klippa gräs, hint hint vädergudarna.)

Söndags Dagen

Idag vart det utsvängda brallor...känner mig sommrig och ignorerar snökaoset. Nu ska jag iväg och jobba (om jag kommer fram:S)

Tjingeling!!!

Brrrrr...

Satt och kolla igenom bilder och vart så super sugen på att åka utomlands. Känns som alla i vår omgivning åker utomlans nu idagarna. Blir så avis. Vi brukar vara i Spanien varje sommar, då mannens familj har ställe där. Tänk att få spendera dagarna såhär.

Den lilla magen och den shyssta frillan bjuder jag på:)

Kvällen

Finaste Saris kom förbi idag. Hon är minnsan inte rädd för vattkopper. (Kolla in hennes blogg http://styleblog.blogg.se där kan vi snacka om en riktig fashionista:) Vi åt en riktig 80-tals rätt. Flygande Jacob, sååå gott. Sen vart det massa annat gott framför Melodifestivalen.

Lösgodis, mörkchocklad, chips och nötter...mmmm:) Vart inge vin denna lördagkväll, hade lovat att skjutsa hem Sara. Det var läskigt. Så mycket snö, så halt:S


Denna dag


Liten tjej blir bara sämre och sämre. Tror inte det är så vanligt med så hög feber så här sent under sjukdomsfasen. Är rädd att hon kan ha fått nån infektion eller så:( Hon ligger bara på en och sover. Lillstrumpan...
Så det blir en luuugn dag.

LÖRDAG

Sitter med en varm tjej i knät:( Vill bara att de ska bli bättre så man kan komma ut och göra något. Är så uttråkad och vuxensällskapssjuk.

Nu ska jag ta tag i mig själv och hoppas ur pyamasen:)

Ha en bra dag!

Ger upp

Jag provade mig på kyckling med cashewnötter idag eftersom min man ALLTID beställer det när vi äter Thai. Sen kom mina föräldrar över så jag dubblerade receptet. Det vart sådär. Hatar när man står i en evighet och lagar mat och skär alla möjliga grönsaker och det inte blir perfekt. Det smakade inte så mycket...morr... Sen skulle jag vara lite gullig och god och göra hemmalagad kolasås till glassen. Barnen vägra smaka och mannen tyckte än en gång...sådär...suck. Jag ger upp. Bara köpemat här efter.

Prova nåt nytt såhär på kvällskvisten. Inbakadfläta la snedis.


Hoppas alla haft en skön fredagskväll. Lillgums har fått feber så jag förbereder mig på ännu en hård natt (jag=miss gnäll)

Barn status

Det framkommer inte på bild exakt hur prickig hon är, men det är illa vill jag lova.

Hon är inne i sonens rum som också är under progress. Det sitter en mindre rolig border i hans rum nu. Han vill ha en med döskallar på (över min döda kropp.) Jag vill ha vita väggar eller en tapet från Ralf Lauren som är mindre gratis:S

Hitta en matta till honom på Mio som är fin till krukorna. För det vet ju var vettig människa att det är väldigt viktigt att de matchar...hehe...

Dotters rum är i princip färdigt. Det är en bokhylla (som man lägger ner!?) som fattas bara. Och hennes gardiner som jag skulle sytt för ca 1/2 år sedan... Skorna är dom nya favoriterna. Lite för stora men det bryr hon sig inte om. Från HM endast 99 riksdaler!


Den bästa sonen väntar otåligt på den bästa mormorn som ska komma.



Dottern läser bok i väntans stunder. Är så svårt att ta ifrån henne nappen nu när hon är så ledsen och har så ont. Vet inte hur vi ska komma tillbaka till "vardagen" sen.

Sen kom mormor och då vart det våfflor!

Mormor och barnbarn gick iväg handihand för att kolla bio. Sånt tror jag man minns. Att få göra saker själv med mormor/farfar/mamma osv. Att själv stå i centrum. Det är viktigt. Så glad att vi har sådan fantastiska familjer på båda sidorna.


Dagens


Med obäddad säng och allt, fy skäms!:)
Känner mig som sagt sådär idag så fejan bilden slipper ni:P

En stycke Fredag

Idag är jag vabb-ansvarig igen. Tjejen har blivit mycket sämre:( Ser ut som hon har spetälska. Hon kliar så fort man vänder ryggen till. Nätterna är inte roliga. Jag mår också ganska dåligt idag. Känner mig alldeles matt, ont i huvudet och super trött...

Vi bor i par hus och har inte en speciellt stor tomtplätt men den används flitigt på sommarhalvåret. Såhär års tittar man knappt på den, lite sorgligt. Sådan här bilder får mig att lääängta.


Dom här fina bilderna har min duktiga son tagit. Han är den största fotografen i vår familj. Springer jämt runt och tar foton, i tid och otid;)


The Home

Vi fick en liten provisorisk läshörna. Finns inte mycket som är mysigare än att läsa bok för ett barn som lyssnar och tittar trollbundet. 

En aning sne bild...

Här kommer en helbild på matsalsdelen med lampan på plats

Mycket fika nu...

Blev visst kvar lite morotsmuffins från igår...och sånt blir ju dåligt om man inte äter upp det direkt, eller;)? Barnen blir bra bortskämda nu...men de är ju trots allt sjuka.

Torsdag

Kan ha gått hem med en liten, liten tröja från Zara. Förstår inte hur det hände. Jag ska ju spara pengar:S Men jag är inte säker på färgen... Äger inte mkt blått, förutom jeans. Armpuffarna är mkt puffigare på.

Vattkoppsvänner:)

Idag har vi haft besök av samma vänner vi besökte när den älsta hade sina vattenkopper. Då hade min vänninas äldsta också och nu smidigt nog har båda våra små samtidigt. Vi åt en god cesarsallad, älskar hemmagjorda crutonger. Sedan bjöds det på morotsmuffins. Har alltid svårt att få dom så där puffiga, men goda var dom:)

Vårkänsla

Såhär såg vardagsrummet ut innan.

Höstigt.

De nya gardinerna på plats och sydda:D

Nu får våren komma. Ni får tänka er ett vitt fyrkantigt a la Newport soffbord till detta.

Lillkoppan


Dottern verkar inte lida jätte mycket av kopporna. Ingen feber och inget överdrivet kli...skönt. Iblan har man tur.
Hon är så glad ändå:)

Dagens Onsdag



Det var liiite för tidigt med trasiga jeans...sablans

Barnsligt kul

Min stora kille och lilla kille har byggt en snö-grotta på tomten. Deras dröm är att sova där en natt... Helt oförståligt för mig, kallt och hårt. Den är större än den ser ut.



Finisarna:)


Fett-Tisdag!!!

TADAA

Så här blev våra semlor.
Här kommer historien bakom resultatet.

Koncentrerad

Att pudra var kul men att spray grädde var super kul!
´
I sådan här lägen är det bara att bita ihop. Det går ju att torka bort

Inte mycket gjort idag

Har pillat lite i köket idag. Den här vattenkannan hittade jag hos mor och snodde med mig hem. Fin va?



Och mitt lilla hjärta

Är så glad att jag inte lyssnade på min man som påstod att det är en tant-blomma. Tycker den är så fin

Fjortislinne

Jag hitta ungefär att sånt linne jag var på jakt efter. Det hade kunnat få vara i nåt finare matrial, typ siden. Detta är 100% bomull och ser ut som ett sånt linne alla fjortisar hade för 6-7 år sedan (vill säga att jag ägde ett då.) De här är lite vidare dock och var ganska söt under en blus eller så.
 
På Indiska av alla ställen. Det vart en bild i hallen. Det var alldeles för jobbigt att gå upp till övervåningen...

Måndag

Visst är det bra att jag alltid skriver vilken dag det är? Ifall någon skulle glömma bort:)

Vi hade det så mysigt igår, mannen bjöd på en underbar middag med potatisgratäng och stek.
Som vanligt kan jag aldrig få till en sån där aptitlig bild på mat. Kanske bara hade räckt med att tagit en mindra portsion a la 5-stjärnig restaurang, för att få det att se lyxigare ut. Men det är inte jag, jag är husmanskost och jag äter mkt:)

One Day comming up:)


Såhär ospeciell var jag idag. Var en dålig sambo och "Alla Hjärtans Dag"-uppklädde mig inte alls. Var så sliten i morse så det fanns inte i min värld. Men så här hade jag gärna sett ut...


ASOS Leather Tassle Frame Bag
fullsize


Kanske inte den mest klockrena outfiten men jag gillar blandningen av söt och hårt:)

Detta tog sådan lång tid för datasnille moi så nu blir det nattnatt.
P.S.Lillan har fått sina koppor nu, så imorn blir det vab, igen...

Glad Alla Hjärtans Dag!


Nu är det gelehjärte och latte dax. Jag kan ju alltid låtsas att jag kommer äta något från fruktfatet. Lägger in lite mer bilder snart:)

Godmorgon Söndag!

Jag fattar ingenting. Inatt började dottern spy!? Trodde hon smittade sonen...kan han ha smittat tillbaka till henne?? Så himla tröttsamt. Sov sjukt dåligt då hon inte kan säga till när det är dax, utan man vaknar med det överallt:S Man sover så oroligt sådana nätter.

Nu ska jag iaf väg och jobba och smitta lite folk!?

Ha en härlig Söndag (om ni kan)

Kram

Slut som artist

Nu är jag hemkommen. Jag har inte tagit några bilder, vilket är synd då det spelades mkt nintendo wii, vintersporter. Fanns mkt fina poser att fånga på bild:) Men sov gott så ska jag vara en bättre bloggerska imorgon (jobbar då också dock.)

PEACE OUT! Hehehe


























LÖRDAG


Såhär check blir Dagenas. Har en fullspeckad dag. Jobbar först en heldag (alltid lika kul på en lördag...) Sen ska jag joina familjen som är på "afterski" hos föräldrarna, de ska och pulka hela dagen. Är mäkta avis:( Älskar pulka.

Ha en bra Lördag.

Rosa


Vart så inspirerad av en annan bloggerska som köpt hem rosa Hortensior (stavas det så?) Så jag jag investerade i ett par själv. Rosa=Vår

Nu blir det mys och fortsatt tittning på Lets Dance! Och snart är det mitt nya favvo pogram, Solsidan:)
Är det bara jag eller har Stefan Sauk och hans danspartner en lite dirty relation?? Hon måste ju vara en tredjedel av hans ålder!?

The Lamp!


Den är här! Den är välkomnad! Ursäkta den oromantiska värmepumpen bakom. Men mannen menar på att den är ett nödvändigt ont. Och tydligen var över vitrinskåpet den bästa platsen!?
De blir ingen bild på hela rummet då hela bordet är fullt av mitt gardinprojekt...

Enna Dagens


En stycken fläta

Mina våriga leggings gör sig inte på bilden. De har tjusiga sömmar vid knä och så, typ a la riddbyxor, från Gina.

Hello Fredag!

Blogg.se är bra krånligt. Vissa inlägg kommer inte med och det är väldigt ofta Error och super segt...då blir det sura miner.

Igår och inatt var det iaf sonens tur att bli magsjuk, mindre underbart. Det är verkligen inte roligt att torka spya mitt inatten (ursäkta detaljerna.) Tuff natt vill säga.

Kläderna till lillhoppan var iaf från Lindex. De har en jättefin vårkolletion. Massa andra coola tights, cerisa med nitar och svarta lackleggings. Super söta virkade bohemiska västar också:) Synd bara att till coola 6-åringar är dom inte så grymma. Finns få butiker med coola kläder men också i roligare färger till killar. Pop ä finast till dom små tycker jag.

Igår tror jag att jag ÄNTLIGEN hittade vår lampa. I en jättefin och mysig butik i Sundbyberg, My Home. Dom har det mesta där och det är så fint dekorerat, man vill alltid ha allt.

Här ifrån ena skyltfönstret, vågade inte ta där inne:S


Shoppat:)

Men inte till mig (eller jo, nåt litet slank med.) Har hittat Alla Hjärtans Dag-present. Inga stora grejer, men det är ju bara så roligt att bränna pengar;)

Hur söta är inte tightsen!??

Mannens present fick vara inslagen på bilden. För även om det är helt oförståligt för honom hur jag kan lägga ut bilder på mig själv och att människor går in och tittar, vet jag att han själv kikar in då och då;)

Den lilla mannens present fann jag inte:( Han vill ha en dans-skiva. Min lilla Discokille:)

Tittut


Busungen sprang runt och gömde sig för mig på vägen hem från dagis och dök upp här och där som en ökenråtta.

2 Dagens


En från tidigt idag. Observera att vi har samma mjukisdress:)

Och en från lite senare idag. Topp från Lindex, militärgrön och allt;)

Torsdag.


Av brist på andra bilder från dagen lägger jag upp den här fina på sötnosarna från sensommaren i skåne. Storebrorsan och lillesyrran=forever:)

Mat

Här kommer det intressanta inlägget om kvällens middag.

Det vart fisk och skaldjurssoppa med vitlöksbröd:)


Kylan

Vet att jag skrev tidigare att jag inte ska gnälla för att det är åtminstonde vackert ute. Men...jag är så trött på denna outfit. Den är varm och skön men just nu vill jag vara chic;) Nästa vinter skiter jag i att vara en bra förebild och vara varm, jag ska vara chic...hehe... Vill ha vårjacka och nätta skor!


Dagens och en nappis Tjej


Gardiner...Suck

Jag som skulle få massor gjort idag. Skulle gjort mina små stumpar till naglar med acryl och kollat efter det där linnet (se inlägg under.) Sablans unge, har vart inne hela dagen. Nu på kvällen var jag på möte om skolstarten som sker i augusti för min kille. Kan inte fatta att han ska börja skolan!?

Tillbaka till gardinerna som jag la ca 1 1/2 timme på idag utan att ens sätta på symaskinen:S Det visade sig att kanten som jag utgick ifrån och mätte ifrån, inte var rak! Och den andra kanten var inte det heller. Så jag fick klippa till den ett antal ggr, så den vart kortare och kortare och kortare... Men gardiner ska det bli iaf! Om det så blir korta kappor. 


Alla Hjärtans Dag.

Har hittat den perfekta uppmuntrings-gåvan till mannen
Från Lagerhaus

Sonen blir så exalterad över alla "högtider" och har svårt att inte försäga sig om vad han har gjort på dagis till oss...Godbiten:)


Onsdag med en Sjukling


Min minstingen är dålig i magen:( Så tråkigt. Jag som gått runt och sagt att vi har klarat oss så bra sedan hon börja på dagis. Har inte vabbat mkt alls, har sista veckorna råkat ut för både vattkopper och förkylning.

Den här bilden togs dagen efter hon hade kommit hem från BB. Känns som igår samtidigt som det känns som hon alltid har funnits. Hur är det möjligt? Och stor killen har ju faktiskt inte heller alltid varit så stor. Tänk, snart är de tonåringar:S


Oddmolly

Jag förstår inte hur det här gick till?! Jag sa till mig själv imorse med grus i ögonen att "ikväll ska jag gå och lägga mig tidigt." Vad är det för fel på mig? Klockan är 23 och jag vet att jag inte kommer vara i säng på ett tag. Nu fastna jag inne på Oddmollys hemsida. Jag blir känslomässigt ruinerad! Tänk att lite garn och broderi ska vara så fint.
fullsize
Den här vill jag faktiskt ha.

Nä, imorgon ska jag göra stan (närmaste förortscentrum) på jakt efter ett underklädes linne. Typ ett lite längre, hyfsat vid med spets i nedkant. Perfekt att ha under blusar och så, när de inte är långa nog att gömma röva;)

Men nu iaf, God Natt!

Lamp-besvär

Vi KAN inte komma överrens om lampa till "matsalsdelen" (det är inte så coolt som det låter.) Jag vill ha en krona och mannen vill ha något mer modernäre... Nästa projekt, nu när vi renoverat köket, är varddagsrummet/matsalsdelen. Vi ska tapetsera/måla om osv. Men håll med, krona passar bäst!? De behöver ju inte vara en tantig.
 
Lampan som sitter där du hänger vanligtvis i lillstrumpans rum.


Mys pys

Idag är mannen borta, så då dansar råttorna på bordet:) Vi fikar ganska ofta men idag vart det fika med stort F! Kladdkaka med grädde och singoalla. Och en god latte till moi. Härligt! Det är ju lååångt kvar till badsäsongen...

Ytan från Jobb-toan


Stackars mina kollegor. De vart förmodligen alldeles förskräckta när De hörde att jag fota inne på toan, klick klick. De tror säkert att jag är värsta pervot nu:S

(Tänk om jag VAR så här hurtig som jag ser ut...)

Tisdag

Godkväll alla damer och herrar. Jag kom nyss innanför dörren. Det har varit en lång dag. Återkommer snarast:)

MAT


Här kommer ett lite tips. Mat som är lätt att slänga ihop och uppskattas av både små och stora prioriteras högt hemma hos oss. Den här rätten kanske inte ser mycket ut för ögat men är bra god. Det är stekt kassler och skivad annanas under en bädd av vispad grädde och chiliesås. Och sen skjuts in i ugnen i ca 15 min. Ris till det, och idag "lyxade" jag till det med en god fetaostsallad.

Eftermiddagen

 
Påväg hem från dagis. Tänk vad vackert det fortfarande är ute. Jag ska sluta gnälla. De kunde varit massa blask.

Lill Kocken var nöjd med de nya redskapen.

En halv Dagens


Godmorgon Måndag

Idag börjar jag tidigt:(...men slutar destå tidigare:) Är dock inte så sugen att bege mig ut i all snö, skulle hellre vara här


En brilljant idé

Hann förbi vårt kära IKEA idag. Kan säga att vi inte var ensamma... Har nog en släng av torgskräck, fick typ panik. Men några saker fick jag med mig hem iaf:)

Hitta äntligen (eller förhoppningsvis) våra blivande nya gardiner. JAG ska sy!?
De obligatoriska blockljusen fick följa med hem och nya kastruller och redskap till Lillan L
Min lilla burk och mitt stora underlägg glömdes bort på min "hall-bild". Burken är fylld med pods till min mans Fjärde Kärlek (kaffemaskinen.)

Gardinstången fick inte vara med på bild.

Söndagen i Profil


Udda...japp

Godnatt från toan...


Kids




Det FINASTE jag har. Vem, var och hur hade jag varit utan er?

Ännu mer kläder



Är det konstigt att köra på en khaki tench? Vill gärna ha en militärfärgad vårjacka men har inte hittat nån parka i den färgen nånstans... Å trench känns ju lite vuxnar, eller? Denimklänningen är ju helt supersöt och koftor går alltid åt. Besök på HM kanske? 

Hitta massa fint på Gina men datasnille som jag är kunde jag inte få till det, när jag försökte kopiera till bloggen...

Min Fjärde Kärlek


Jag älskar blommor, synd bara att jag tar död på varenda en:( Men den här! Den tar jag hand om med största omsorg. Jag vattnar den inte, utan jag ger den långa bad och sjunger för den. Den dan den dör kommer jag sörja, en dag eller två...

Kalas


Shorts och allt. Trots all snö.

LÖRDAG

Idag är jag ledig. Vi ska besöka släkt och kalasa oss. Killarna är i väg på hockey just nu.

Var det nån som såg på solsidan igår!? Sjukt kul. Kände igen mig grymt. Vet inte hur mångar jag har fått gå upp och dra mannen från grillen mitt i natten...;) Och det där med hemmalagade barnmat. Så klockrent!

Tingeling!


Hello räkor

 
Ibland är han inte så dum den där mannen:)
 
Vin och räkor, kan det bli bättre?

Fredag


Ursäkta det uber fetta håret. Så går det när man tvättar det en gång i kvartalet, då glömmer man köpa nytt balsam när det är slut...
 
Mina trogna armband och en orättvis bild på min fina klocka

Ooops


Får man ha kvar sånt här julpynt? Det är ju så mysigt...men det är ju februari dock:S

Torsdag=Svartdag



Mina läderlappen brallor som mannen kallar dom 
Synd att man inte ser mina tjusiga örhängen så bra

I stugan

 

En av mina fina Mateus tallrikar som jag fick i födelsdagspresent:) Fint att jag fyllt upp "fruktskålen" med lök...

Onsdag



Ser härligt galen ut på översta bilden. Idag lekte vi med en annan vattkoppig fröken

Tisdag=Vabbdag



Hemma med sjuklingar idag. En vattkoppig son:( Kör en mysoutfit

Onöjd



Jag gillar billigt skräp men när jag stöter på DYRT skräp blir jag arg. Leav in-inpackningen gör bara mitt hår sinnessjukt frissigt och jag luktar gammal dam. Silverschampot gör inget annat än sliter på mitt hår. Som sagt, ONÖJD...men glad ändå:)

Måndag

Observera den dåligt

Observera den dåligt "dit satta" löshårstoffsen, tog ur den innan jobb dock, för er som oroar er. Tur att min kamra är så dålig, märkte efter att tröjan var full av snorfläckar från donnan bakom.sssssom en orm.

Sssssom en orm

Söndag=Städdag

Bra med lilla My-knut när det ska dammas och skuras

Bra med Lilla My-knut när det ska dammas och skuras

Lördags fortsättning



Kvällsmys=Godis





Kvällsmys=Tända ljus

LÖRDAG

Glad prick i rutig skjorta

Rutig och glad

RSS 2.0